El CH Palautordera no pot culminar la remuntada a Sant Joan Despí (32-31)

Amb el temps acabat va disposar d'un penal a favor per empatar el partit però el porter rival el va aturar

Mala sort del CH Palautordera a Sant Joan Despí
Mala sort del CH Palautordera a Sant Joan Despí | Ricard Ametller Saula
05 de novembre del 2017
Actualitzat a les 17:16h
Era una jornada propícia per puntuar i a fe de Déu que el CH Palautordera ho ha tingut a tocar ja que tot i anar a remolc tot el partit en els darrers minuts ha anat remuntant gol a gol i podria haver empatat ja amb el temps acabat ja que l'àrbitre els va assenyalar un penal a favor, però el llançament d'Albert Sallès el va aturar el porter de l'handbol Sant Joan Despí per tancar el partit amb una derrota palauenca per 32-31.

Els palauencs han tingut un mal inici de partit i els del Baix Llobregat ho han aprofitat per anar agafant distància en el marcador que en el minut disset era de cinc gols de diferència 11-6 i acabar la mitja part amb un 17-14 deixant el partit encara molt obert.

A la represa després d'un intercanvi de cops en el marcador les diferències es mantenien però els locals van tornar a augmentar-la fins als cinc gols 21-16 quan s'havien jugat només quatre minuts de la segona part. A partir d'aquí punt d'inflexió i tot i que al Palau li costava reduir la diferència va trobar la fòrmula en el darrer quart de partit (27-25), després d'un temps mort demanat per l'entrenador del Palau Marc Lurbe.

Els darrers sis minuts amb 30-29 intensos i d'infart per part dels dos equips. 32-29 a falta de quatre minuts, 32-31 a falta de vint-i-sis segons i pilota pel Sant Joan Despí que perden i un últim atac a la desesperada del Palau per empatar que acaba amb un penal amb el rellotge esgotat i que no es va transformar.

Albert Sallès amb 10 gols va ser el màxim golejador del CH Palautordera, Víctor Pueyo amb 5 gols va ser qui en va fer més pel Sant Joan Despí. Dissabte vinent a les set de la tarda partidàs al pavelló Josep Llavina i Esteve amb la visita del BM Granollers B, un dels ossos del grup, tot i que aquesta temporada no domina la lliga com l'anterior.