El CH Sant Esteve té un mal dia i perd a casa amb La Salle Montcada (29-35)

A la mitja part el resultat ja era de 15-21

Mal dia del CH Sant Esteve  davant La Salle Montcada
Mal dia del CH Sant Esteve davant La Salle Montcada | Jordi Purtí
04 de novembre del 2017
Actualitzat el 05 de novembre a les 9:42h
Derrota clara del CH Sant Esteve per 29 a 35 contra La Salle Montcada en el partit corresponent a la vuitena jornada de la Primera estatal i que s'ha disputat aquesta tarda al pavelló Els Quatre Hereus de Sant Esteve de Palautordera. El partit ha començat amb un intercanvi de cops entre els dos equips amb avantatges molt curtes per a uns i altres.

Tot i així, hi ha hagut un moment que els locals semblava que podrien dominar el partit marxant al marcador de tres gols (11-8) en el minut catorze, moment que l'entrenador de La Salle Montcada ha demanat un temps mort per reorganitzar l'equip i li ha sortit bé ja que superats els vint minuts s'han posat per davant en el marcador 14-15 per marxar al descans amb el marcador clarament a favor (15-21)

A la segona part tot i que el CH Sant Esteve ha intentat retallar diferències el fet d'anar a remolc no ho ha fet possible i també perquè La Salle Montcada ha sabut jugar amb el marcador a favor.

Al final del partit, l'entrenador del CH Sant Esteve, pep Guirado, ha reconegut que no han tingut el dia tot i no estar descontent del seu equip per com ha entomat el partit d'aquesta tarda. Pel que fa als golejadors, per part del CH Sant Esteve Arnau Rossell ha estat el màxim golejador amb vuit gols i per la banda de La Salle Montcada ho ha estat Pau Maresma amb deu.