Jornada propícia per puntuar pels equips d'handbol del Baix Montseny de divisió estatal

El CH Sant Esteve juga a casa contra La Salle Montcada (18 h) i el CH Palautordera viatja a Sant Joan Despí (18 h)

CH Palautordera i CH Sant Esteve van jugar el derbi la setmana passada
CH Palautordera i CH Sant Esteve van jugar el derbi la setmana passada | Jordi Purtí
Redacció
04 de novembre del 2017
Actualitzat a les 12:08h

Els equips d'handbol del Baix Montseny que competeixen en el grup D de la Primera Estatal tenen avui una jornada propícia per puntuar. Per una banda, el CH Sant Esteve rep en el pavelló Els Quatre Hereus, a partir de les sis de la tarda, La Salle Montcada un equip que aquesta temporada no acaba de tenir un bon començament i hores d'ara ocupa l'avantpenúltima posició de la classificació amb quatre punts, just per sobre dels santestevencs que són penúltims amb dos punts.

Els de Pep Guirado venen de perdre per la mínima de la pista del CH Palautordera amb una exhibició golejadora de Jordi Planas amb 17 gols. Tot i sern un equip molt jove i un planter curt de jugadors està fent bons partits i de seguir amb aquesta línia els resultats poden arribar en qualsevol moment.

Per altra banda, el CH Palautordera ha escalat posicions a la classificació després d'haver sumat tres dels quatre punts darrers en joc, els dos últims dissabte passat contra el CH Sant Esteve en un partit controlat a la primera part i patint fins i tot amb el temps acabat. Amb tot els de Marc Lurbe ja han sumat cinc punts i aquesta tarda, també a partir de les sis, viatgen a Sant Joan Despí, un equip que ara mateix té quatre punts, un per sota del Palau.

Els del Baix Montseny intentaran aprofitar que els del Baix Llobregat els costa guanyar a casa, de fet només hi han guanyat un partit o per això, el CH Palautordera haurà de mantenir la concentració durant tot el partit, sobretot en defensa ja que encaixa gols massa fàcil.