Alumnes de l'Institut Montsoriu reben els premis a l'excel·lència acadèmica

El centre de secundària, 4t de Catalunya en les notes de la Selectivitat

Alumnes premiats a Arbúcies
Alumnes premiats a Arbúcies | AJA
Redacció
01 de novembre del 2017
Actualitzat a la 13:20h
La sala de plens de l’Ajuntament va acollir l’acte de reconeixement als alumnes de l’Institut Montsoriu que durant el curs 2016-2017 van treure les millors notes a ESO, Batxillerat i d’altres pels seus treballs de recerca. Els premis a l’excel·lència els van entregar el director del centre, Jordi Turon i la cap d’estudis, Anna Coll, juntament amb l’alcalde d’Arbúcies, Pere Garriga i el regidor d’Educació i Ensenyament, Jaume Salmeron.
 
Garriga va recordar que enguany és el 4t any que es donen aquests guardons i va felicitar a tots els premiats. Salmeron, per la seva banda, va assenyalar la complicitat absoluta que hi ha amb l’institut i va dir que “en el fons això fa comunitat educativa, fa poble”. El regidor també va voler recordar que l’any passat va ser un any molt dur a conseqüència de les obres, però “el resultat és magnífic”.
 
El director del centre també va felicitar als guardonats i va anunciar que l’Institut Montsoriu és el 4t institut de tot Catalunya amb la millor mitjana de Selectivitat. Una dada de la qual Turon es va mostrar molt satisfet.  Després dels parlaments, es va procedir a l’entrega dels diplomes a l’excel·lència. Júlia Moner i Carla Faixedas van obtenir la primera i segona millor nota de 2n d’ESO amb un 9,25 i 9,05, respectivament.
 
A 4t d’ESO, Anna Canals i Teresa Garolera van obtenir el primer premi a l’excel·lència amb una mitjana de 8,90. I, Neus Juncà la segona millor nota amb un 8,80. A Batxillerat, Guillem Salagran amb una mitjana de 9,10 va endur-se el primer premi i Joan Espígol i Lluc Vayreda van obtenir la segona millor nota amb un 8,70.
 
Pel que fa als premis a treballs, el Cicle Formatiu de Gestió Administrativa va endur-se el premi Aula. Pere Moré va quedar 3r classificat a les Olimpíades de Geologia de la UdG. Ernest Vidal i el seu treball La cimàtica en dues freqüències simultànies van guanyar el premi Recerca Jove 2016. Mireia Gómez va obtenir el primer premi de la XVIa edició del Premi Medi Ambient de l’INS Baix Empordà i l’accéssit del premi Ecopropostes de Ràdio Marina pel treball Estudi de l’eficàcia de quatre remeis naturals i un helicida en la lluita contra els cargols. I, finalment, Dani Ruz i Hamza Marouan de 3r d’Electromecànica van ser els guanyadors del IV concurs d’aplicació de vinils.
 
Arxivat a