«Dead Walking Palau», castanyada i passatge del terror a Santa Maria de Palautordera

La UBIC de Palautordera va torrar més de 50 kg de castanyes

Dead Walking Palau
Dead Walking Palau | Marc Pou
Redacció
29 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 17:28h
Aquest dissabte s'ha celebrat a Santa Maria de Palautordera la Dead Walking Palau a la Plaça Major i centre del municipi. Durant tot el matí es va dur a terme un taller de maquillatge obert a tothom, en el que grans i petits hi van participar. Els participants van aprendre com caracteritzar-se de zombies amb nafres a la cara utilitzant material domèstic com ara paper higiènic, cola, cera i pintures. Alguns van dur a terme les tècniques més enllà i es van enfarinar i encrespar el cabell per tenir un aire més tenebrós.
 
A les 5 de la tarda va començar la castanyada organitzada per la UBIC de Palautordera, en la que es van torrar més de 50 Kg de castanyes, i segons fonts dels organitzadors, encara en van faltar. Els clients habituals de la UBIC podien bescanviar els tickets aconseguits per la seva compra a botigues de la UBIC per una paperina de castanyes. 
 
A les 7 de la tarda, els més de 50 zombies van iniciar la rua pel Carrer Major acompanyats de la música de Thriller de Michael Jackon i una coreografia preparada per l'ocasió.  La rua va acabar davant del Centre Cívic, on els alumnes de 4t d'ESO de l'Institut Reguissol van organtizar un Passatge del terror per recollir fons pel seu viatge de final de curs.
 

Galeria de fotos (Marc Pou)