Presentat el projecte de construcció de l'Institut Ses Can Record de Sant Esteve de Palautordera

Representants dels Serveis Territorials del Maresme - Vallès Oriental han dit que la licitació podria fer-se dintre del pròxim mig any

Presentació del projecte de construcció del nou institut Ses Can Record de Sant Esteve de Palautordera
Presentació del projecte de construcció del nou institut Ses Can Record de Sant Esteve de Palautordera | SSTTMVO
Redacció
23 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 15:04h

La construcció de l'Institut Can Record de Sant Esteve de Palautordera ja és més a prop. Divendres de la setmana passada una representació dels Serveis Territorials del Maresme - Vallès Oriental (SSTTMVO) del departament d'Ensenyament, va presentar el projecte a la comunitat educativa en un acte celebrat a l'espai Corral de Can Molins del municipi baixmontsenyenc.

En aquest sentit, Carmina Pinya, directora dels SSTTMVO, Violant Segura, cap de coordinació i planificació escolar, i Òscar Pisonero, cap de la secció d'obres i manteniment, van explicar als assistents que la licitació d'obres pugui ser una realitat en els propers sis mesos i començar les obres en el decurs de l'any 2018. En aquesta línia, el passat mes de juny, el Govewrn de la Generalitat va fer pública la inversió de 99.150.000 euros destinants a infraestructures de la Generalitat per ampliacions, adequacions, nova construcció i obres de reforma, ampliació i millores tant d'escoles com d'instituts repartides per tot Catalunya. Entre les partides hi havia 4.350.000 euros per a la construcció del nou institut SES Can Record de Sant Esteve de Palautordera.

A l'acte protocolari també hi van ser presents l'alcalde del municipi, Dani Fernández, i la regidora d'Ensenyament, Natàlia Expòsito. També hi van assistir els equips directius i representants de les AMPA del SES Can Record i el CEIP Vallmanya.

 

Maqueta interior del futur nou institut de Sant Esteve de Palautordera Foto: SSTTMVO