Segona edició del Premi INNOVACC a la innovació tecnològica en l'àmbit carni

Hi poden participar estudiants de Batxillerat, Formació Professional i Universitat que hagin presentat el Projecte final de cicle/grau entre el 16 de juliol de 2017 i el 27 de juliol de 2018.

Redacció
19 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 11:51h
Amb aquest premi es vol incentivar projectes d’innovació tecnològica dins l’àmbit educatiu català enfocat al sector carni.
Amb aquest premi es vol incentivar projectes d’innovació tecnològica dins l’àmbit educatiu català enfocat al sector carni. | Adrià Costa.
INNOVACC, amb seu al número 15 del carrer Tomàs Lorenzana, a Olot, és el clúster del sector carni porcí català. L’entitat és una associació sense ànim de lucre que forma part del Programa Catalonia Clusters de la Generalitat de Catalunya, pertany al registre d’Agrupacions Empresarials Innovadores (AEI) del Ministeri d’Indústria, i té la certificació Bronze Label de l’European Secretariat for Cluster Analysis (ESCA).
 
El Premi INNOVACC a la innovació tecnològica té com a objectiu incentivar projectes d’innovació tecnològica dins l’àmbit educatiu català enfocat al sector carni. Aquest premi pretén ser el reconeixement a la tasca realitzada per l’estudiant i pel tutor i departament del centre educatiu al qual pertany.
 
Poden participar al premi estudiants de Batxillerat, Formació Professional i Universitat que hagin presentat el Projecte final de cicle/grau entre el 16 de juliol de 2017 i el 27 de juliol de 2018. Tots els alumnes han d’estar matriculats a un centre educatiu de Catalunya.
 
El premi consisteix en 10.000 € repartits al 50% entre l’estudiant i el centre educatiu que han realitzat el projecte.

Vegeu-ne les bases per participar-hi.