El veïns de Breda podran unificar tots els tributs municipals en un i fraccionar el pagament

La sessió plenària va començar amb un homenatge a Jaume Anglada, regidor que va morir el passat 22 de setembre | També s'aprova el canvi de nom del Gruip Municipal de Convergència i Unió pel de PDECat

Sessió plenària de Breda
Sessió plenària de Breda | AJB
Redacció
18 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 17:33h
La sessió plenària celebrada aquest dilluns a l'Ajuntament de Breda va retre un homenatge a Jaume Anglada, regidor de Tots per Breda a la corporació municipal que va morir el passat 22 de setembre. El seu company de partit, Joan Antoni Frías, va ser l'encarregat de recordar la seva figura i la seva tasca a l'Ajuntament, tant formant part de l'equip de govern en anteriors legislatures com de l'oposició en l'actual. Posteriorment, tots els assistents al ple van guardar un minut de silenci en la seva memòria.

Un ple que també va servir per fer efectiu el canvi de nom del grup municipal de Convergència i Unió que des d'ara oficialment es diu grup municipal del PDECat. El canvi de nom va ser aprovat per unanimitat de tots els grups representants en el plenari.

Igualment es va aprovar l'aplicació del sistema de fraccionament gratuït unificat que permetrà unir tots els tributs municipals en un i fraccionar l'import anual en 12 quotes mensuals sense interessos. Per a dur a terme la mesura primer es va aprovar provisionalment la modificació puntual de l'ordenança general de gestió, inspecció i recaptació dels ingressos de dret públic municipal, segons la qual s'eliminen els interessos de demora en cas d'ajornament o fraccionament dels impostos municipals. En el segon punt va es va aprovar provisionalment la creació i establiment de l'ordenança fiscal reguladora de la gestió del cobrament mitjançant aquest sistema de fraccionament gratuït unificat. Tots dos punts es van aprovar per unanimitat.