Josep Abril i Conchi Fabra escollits Hereu Trempat i Pubillassa de Palau

L'elecció s'ha fet en el decurs del VIII Aplec de Germanor del Remei que també ha acollit un seguit d'activitats lúdiques

Conchi Fabra i Josep Abril, pubillassa i Hereu Trempat 2017 de Palau, respectivament
Conchi Fabra i Josep Abril, pubillassa i Hereu Trempat 2017 de Palau, respectivament | Marc Pou
Redacció
16 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 15:55h
La vuitena edició de l'Aplec de Germanor del Remei de Santa Maria de Palautordera ha comptat amb una participació al voltant de 120 persones. L'activitat festiva, celebrada aquest diumenge 15 d'octubre, va començar al davant de l'església Santa Maria i va anar en romeria fins al Remei, acompanyats de cavalls, carros, els gegants de Palau i el grup de música el Ministers del Sabre. A meitat del camí, els "Xiclets de Palau" van fer un castell horitzontal i en arribar a l'ermita del Remei es va fer una ofrena floral.

Un dels actes centrals de l'Aplec és el dinar de germanor compartit entre totes les colles i en la sobretaula es va fer un any més el concurs de ratafia amb la participació de 14 ratafies. El jurat del concurs, està format per les colles/taules que participen en el dinar. Enguany el jurat estava format per 8 taules, on a cadascuna d'elles hi havia un grup de persones que evaluaven la ratafia. El jurat havia d'escollir les 3 millors ratafies per l'olor, les 3 millors ratafies pel color i les 3 millors ratafies pel sabor. En funció d'aquests paràmetres ha sortit escollida la ratafia guanyadora d'aquest any. Els guanyadors del concurs de ratafia d'enguany han estat en Jaume Altimiras i la Mireia Badia.

Per altra banda, l'Hereu Trempat i la Pubillassa de Palau d'aquest any són en Josep Abril i la Conchi Fabra que van ser escollits en votació i el suport popular del públic assistent. 

També es van organitzar jocs per la canalla com trencar l'olla o menjar flams, entre d'altres gràcies a l'organització de l'Associació l'Olivera i l'associació Migues i Figues.
 

La Colla dels "Xiclets" Foto: Marc Pou

 

Jurat del concurs de ratafia Foto: Marc Pou

 

Romeria de l'Aplec de Germanor del Remei Foto: Marc Pou

 

Concurs de flams Foto: Marc Pou