CH Palautordera i CH Sant Esteve perden els seus partits de la 1a estatal d'handbol

Els palauencs no superen el Sant Martí Adrianenc (29-38) i els de Sant Esteve perden contra el Sant Quirze (30-34)

El CH Palautordera la temporada 2017 - 2018 té 23 equips
El CH Palautordera la temporada 2017 - 2018 té 23 equips | CH Palautordera
09 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 10:19h

El CH Palautordera no va poder completar amb una victòria davant el Sant Martí Adrianenc (29-38) la festa que va representar la presentació, dissabte passat, dels 23 equips de totes les categories que té l'entitat aquesta temporada 2017-2018. El Palau va plantar cara els dos primers terços de la primera part que, tot i anar per darrera al marcador, la diferència es mantenia entre els dos i tres gols, però en els darrers deu minuts d'aquest període l'atac del Sant Martí Adrianenc va començar a marcar les diferències. A la mitja part el resultat ja era desfavorable pels del Baix Montseny de sis gols (12-18). A la segona part va continuar el domini dels visitants que van anar eixamplant la diferència en el marcador per acabar el partit 29-38. Tot i la derrota, el palauenc Albert Sallès va ser el màxim golejador del partit amb nou gols.

I a tocar de Santa Maria de Palautordera, el CH Sant Esteve se les veia al pavelló Els Quatre Hereus amb el líder Sant Quirze, que tot i plantar-li cara tampoc no va poder sumar cap punt ja que van perdre (30-34) i segueixen sense puntuar en aquesta lliga després de disputata quatre partits. A la mitja part del partit els "kiris" guanyaven amb cinc gols d'avantatge (15-20) i semblava que sentenciaven el partit, però els del Baix Montseny van reaccionar i van aconseguir empatar el partit (27-27) a poc més de cinc minuts pel final, però a partit d'aquí el líder va tornar a imposar la seva llei per acabar gianyant el partit.