La ràdio municipal de Santa Maria de Palautordera rep el Guardó Vitamènia

S'ha premiat la tasca dels voluntaris i col·laboradors de Ràdio Vitamènia en el decurs dels trenta-sis anys de vida de l'emissora

Redacció
08 d'octubre del 2017
Actualitzat el 09 d'octubre a les 10:14h
Els col·laboradors de Ràdio Vitamènia guardonats
Els col·laboradors de Ràdio Vitamènia guardonats | NBM
Una vintena de representants de Ràdio Vitamènia, l'emissora municipal de Santa Maria de Palautordera, han recollit aquest d¡ssabte 7 d'octubre al vespre el Guardó Vitamènia en el decurs d'un acte celebrat a l'Envelat de Palau i emmarcat en la Festa Major Aplec del Remei 2017. Amb el guardó d'enguany es fa un reconeixement a un grup de persones que des de l'any 1981 han anat passant pels estudis de l'emissora local per portar a terme programes de temàtiques ben diverses, des de musicals de diferents estils fins a programes culturals, passsant per entrevistes, tertúlies o espais informatius.

En aquest sentit, l'alcalde Jordi Xena , ha destacat que precisament va ser per l'Aplec del Remei de l'any 1981que es va fer la primera emissió experimental de Ràdio Vitamènia i a partir de l'any 1991 ja va emetre d'una manera regular dues hores cada dia i actualemnt ja les emissions són de vint-i-quatre diàries. "Sempre amb un esperit voluntariós i altruista dedicant hores del seu esbarjo a una activitat des de la ràdio municipal per a tot el poble".

Per la seva banda, la directora de Ràdio Vitamènia, Teresa Solé, ha destacat que "aquests darrers dies hem pogut veure com les dones i els homes d'aquest país tots junts i amb un objectiu concret ens porta a aconseguir grans coses. Sense la complicitat i la implicació de tots això no hagués estat possible. Tots junts seguirem tenint aquesta força per un futur millor. Per una Ràdio local viva i present en les nostres vides".

El Guardó Vitamènia l'ha recollit en nom de tots els col·laboradors Esteve Ramon, conductor del programa Palau Sardanista que el pròxim mes de novembre farà vint-i-dos anys que és en antena.

El Guardó Vitamènia consisteix en fer un reconeixement públic a persones, grups o entitats que, per la seva meritòria tasca s’ha distingit en pro del bé de la comunitat del poble.