El Baix Montseny custòdia els col·legis electorals

L'objectiu és que no es precintin els centres i l'1-O es pugui votar el referèndum

Tendes de campanya a Vallflorida
Tendes de campanya a Vallflorida | @escolesvellesobertes
Redacció
30 de setembre del 2017
Actualitzat a la 13:42h
"Els guardians" que han passat la nit a algunes escoles del Baix Montseny que demà han de servir de col·legis electorals per poder votar el referèndum d'independència de Catalunya ja es comencen a llevar per seguir amb les activitats programades i d'aquesta manera evitar el precinte dels edificis.

En una de les escoles on hi ha hagut més moviment ha estat a les escoles velles de Sant Esteve de Paslautordera, en el pati  de les quals hi ha dormit força gent muntant tendes de campanya i aquest matí tenen la intenció de seguir dintre del recinte amb un munt d'activitats programades fins les onze de la nit. Entre les activitats hi ha xocolatada, tallers, manualitats, música, sopar de carmanyola, teatre... També han tingut la visita dels mossos per informar-los que demà 1-O tornaran.
 
Però no només a Sant Esteve de Palautordera. A Sant Celoni des de mitja nit que s'han organitzat torns de "vigilància" de sis hores i a Santa Maria de Palautordera cada acentre s'està organitzant a través de grups de whatsapp i durant el dia s'han convocat reunions per seguir organitzant-se. També s'han organitzat activitats a l'escola Mare de Déu dels Socors d'Hostalric per donar la benvinguda a la tardor. Situacions que s'estant vivint a cada poble del Baix Montseny per poder garantir la votació de demà.