L'alcalde de Sant Celoni declararà aquest migdia al Jutjat de Granollers

Ha estat citat per la Fiscalia pel seu suport al Referèndum de l'1-O | Les entitats sobiranistes han emplenat un mínim de dos autocars per acompanyar-lo i fer-li costat

Francesc Deulofeu no estarà sol al Jutjat de Granollers
Francesc Deulofeu no estarà sol al Jutjat de Granollers | FD
Redacció
26 de setembre del 2017
Actualitzat a les 7:30h
A les dotze d'aquest migdia l'alcalde de Sant Celoni, Francesc Deulofeu, haurà de declarar als jutjats de Granollers ja que ha estat citat com investigat per un presumpte delicte de prevaricació per cooperació en l'organització del referèndum de l'1-O. Deulofeu és un dels 711 alcaldes de Catalunya que el passat 7 de setembre va signar una resolució d'alcaldia eb suport al Referèndum i el primer alcalde del Vallès Oriental que ha rebut la citació de Fiscalia. L'alcalde de Sant Celoni, però, no estarà sol ja que les entitats sobiranistes han emplenat un mínim de dos autocars per fer costat a Francesc Deulofeu "en defensa de la democràcia i les institucions".

Els autocars sortiran de l'aparcament del pavelló on també es llegirà un comunicat del comitè d'empresa i de la junta de personal de l'Ajuntament de Sant Celoni pels greus esdeveniments que estan tenint lloc a Catalunya. En aquest comunicat es critica i es rebutja la vulneració de drets fonamentals, la intimidació de les forces i cossos de seguretat de l'estat, la detenció dels treballadors i representants públics, l'assalt a conselleries. També la coerció de la llibertat d'expressió, el dret a decidir, el dret a pensar i el dret a ser lliure.

El comitè d'empresa i la junta de personal de l'Ajuntament de Sant Celoni considera que no pot "restar en silenci i mantenir-se al marge i denunciem la deriva autoritària del govern central". Per aioxò fan la petició de retorn al diàleg i al respecte dels drets fonamentals. De la mateixa manera que expressen el seu suport al govern, als representants de les institucions catalanes, als regidors i regidores i a l'alcade de Sant Celoni i a tota aquella gent que treballa per garantir tots aquells drets que ara estan fortament
amenaçats.

El comunicat conclou que només des de la llibertat i el respecte a les persones i a les idees és possible construir una societat solidària, respectuosa i compromesa.
 
Arxivat a