Referèndum

«Democràcia» a la façana de la parròquia de Vallgorguina

Sense que fins ara ningú hagi reivindicat l'acció han respost el rector del municipi per haver obligat a retirar una pancarta del Sí del local de l'Associació Cultural Vallgorguina

per Redacció , 24 de setembre de 2017 a les 13:16 |
Una pancarta de democràcia a la façana de la rectoria de la parròquia Sant andreu de Vallgorguina | cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de setembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ni cap entitat, ni cap partit polític ha reivindicat l'acció però el cert és que aquest matí de Festa Major a Vallgorguina ha aparegut una pancarta amb la inscripció democràcia a la façana de la rectoria de la parròquia Sant Andreu. En qualsevol cas, a ningú escapa que gairebé amb tota seguretat es tracta d'una resposta al fet que dies enrere el rector del municipi, Agustín Bellido, va obligar retirar una banderola del Sí de l'exterior d'una finestra de l'Associació Cultural Vallgorguina (ACV) que des de l'any 1981 ocupa un local propietat de la parròquia. Aquest fet, considerat antidemocràtic per molts, ha molestat a amplis sectors de la població tant polítics com socials.

 

Participació