Els independentistes del Baix Montseny tornen a omplir les places

Clam en defensa de la democràcia, les institucions i la celebració del referèndum

La plaça de la Vila de Sant Celoni en la Marató per la Democràcia
La plaça de la Vila de Sant Celoni en la Marató per la Democràcia | FDF
24 de setembre del 2017
Actualitzat a les 21:07h
"Això és imparable", aquesta ha estat la reacció de l'alcalde de Sant Celoni, Francesc Deulofeu, després de veure com una vegada més els partidaris de la independència de Catalunya han emplenat la plaça de la Vila, en aquest diumenge de «Marató per la democràcia» que ha convocat l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural. En un ambient festiu centenars de celonins i celonines han tornat a fer una nova demostració de força al carrer per respondre a l'ofensiva que manté l'estat espanyol per evitar que se celebri el referèndum de l'1 d'octubrevi contra les institucions catalanes.

Però no només a Sant Celoni, una situació similar s'està vivint a altres places del Baix Montseny com a Vallgorguina amb una multitudinària participació aprofitant que aquests dies, a més a més, celebra la seva Festa Major de Sant Andreu. També a Santa Maria de Palautordera on hi ha hagut la participació activa dels Bombers Voluntaris que s'han expressat obertament partidaris del referèndum i del sí. Ja és el tercer parc de bombers del Baix Montseny que s'afegeix en la defensa de la democràcia i les institucions.

Igualment la plaça de la Vila de Sant Esteve de Palautordera, inaugurada fa poc temps s'ha emplenat en aquesta Marató per la democràcia, com ho demostra la piulada que ha fet el regidor Marc Aureli Nieto.
 

Vallgorguina en defensa de la democràcia a la plaça de la Vila Foto: NBM

 

Els Bombers Voluntaris de Palau també defensen la democràcia i les institucions catalanes

 

Santa Maria de Palautordera es mobilitza pel referèndum i la democràcia
 

El poble de Montseny també es mobilitza