«La Tribut FM» al referèndum

El grup de música de Sant Celoni fa saltar i ballar més de 30.000 persones concentrades davant del TSJC

Actuació de la Tribut FM davant el TSJC
Actuació de la Tribut FM davant el TSJC | @assemblea
Redacció
22 de setembre del 2017
Actualitzat a les 15:55h

El Baix Montseny segueix mobilitzant-se a favor de la celebració del referèndum el pròxim dia 1 d'octubre però, sobretot, a favor de la democràcia i la llibertat d'expressió. I en aquest context el grup musical de Sant Celoni creat fa molt poc aquest dijous a la nit ha tingut l'oportunitat de donar-se a conèixer a Barcelona gràcies a l'ANC, Òmnium i una trucada de la regidora de l'Ajuntament de Sant Celoni, Laura Costa.

Tal com explica Ernest Garrido, un dels components del grup, van rebre una trucada a mitja tarda "i com qui no vol la cosa ens plantem a Arc de Triomf, davant del TSJC, per fer-hi un concert davant de 30.000 ànimes cridant, saltant i gaudint com mai, pacíficament i cívica". La seva actuació, a més va servir per obrir el TN Vespre. Com diu Garrido "una de les millors experiències que mai hauríem pogut tenir i més per la causa que ho feiem, demanar la llibertat d'unes persones que no has fet res dolent".

La Tribut FM és un grup musical amb seu al Baix Montseny que toquen i canten versions i que volen revolucionar les festes majors. Per cert, avui al vespre actuen a la Festa Major de Vallgorguina.


 

Arxivat a