Més d'un miler de persones surten al carrer per defensar la democràcia a Sant Celoni

La defensa del referèndum i de les institucions catalanes s'ha repetit a la majoria de municipis del Baix Montseny

Concentració a Sant Celoni en defensa de la democràcia
Concentració a Sant Celoni en defensa de la democràcia | Jordi Purtí
20 de setembre del 2017
Actualitzat el 21 de setembre a les 18:05h
Feia temps que la plaça de la Vila de Sant Celoni no s'emplenava com aquest vespre per un acte reivindicatiu. Més d'un miler de persones s'hi han concentrat aquest vespre a les 20:30 han reclamat democràcia després dels embats de l'Estat espanyol contra el referèndum de l'1-O i que "avui ha traspassat totes les línies vermelles que es poden traspassar", ha dir l'alcalde de Sant Celoni, Francesc Deulofeu que ja sap que el proper 26 de setembre haurà d'anar al jutjat a declarar pel seu suport al decret del referèndum.

"Votarem" i "democràcia" han estat les paraules més corejades en la concentració d'aquest vespre que alhora ha estat un acte de solidaritat amb el Govern català i per demostrar fermesa amb el referèndum convocat per al proper 1 d'octubre, que avui ha viscut el seu moment més complicat després de les detencions i registres en seus institucionals i cases particulars. Una situació que sens dubte ha provocat que la ciutadania catalana hagi sortit en massivament al carrer dels respectius municipis tot i que la demostració que no es vol fer ni un pas enrere ha estat a Barcelona.

A tot  el Baix Montseny hi ha hagut actes similars al de Sant celoni, tot i que menys modestos però també més multitudinaris que no pas en altres ocasions.
   

Concentració a Sant Celoni Foto: Jordi Purtí

 

Concentració a Santa Maria de Palautordera Foto: cedida

Concentració a Vallgorguina Foto: XBM

 

Concentració a Hostalric Foto: AJH