El Cercle Econòmic i Social Baix Montseny al costat de la llibertat i la democràcia

Ja no tenim por, perquè hem estat criats amb resiliència, i ja per fi ens ho creiem i podem arribar a assolir la victòria

Redacció
20 de setembre del 2017
Actualitzat a les 19:37h
El Cercle Econòmic i Social Baix Montseny ha fet públic aquesta tarda un manifest a través del qual assegura que estan al costat de tots aquells que defensen la llibertat i la democràcia.
 
Diuen que creuen fermament que estem en uns moments en què "hem d'empènyer i comprometre'ns, i més com a societat civil que som". Ara han atacat varis principis bàsics de la nostra llibertat, la llibertat d'expressió, la de reunió, i "han atacat els nostres representant mes propers, els alcaldes".
 
Remarquen que enfront aquesta democràcia tutelada i una monarquia unitària imposada, "ja no tenim por, perquè hem estat criats amb resiliència, i ja per fi ens ho creiem i podem arribar a assolir la victòria, que no és ni més ni menys que una Catalunya lliure de decidir el seu futur".
 
El manifest conclou dient que ara ja no és qüestió d'independència si, o independència no, és qüestió de dignitat, de justícia, de trencar amb l'estatus quo, d'acabar amb l'oligarquia, amb la prepotència, es tracta de fer valdre l'autèntica democràcia i no la tutelada amb una constitució obsoleta, que una gran majoria dels que avui són vius, no varen votar, i sobretot, es tracta de guanyar la llibertat.
 
 
 
Arxivat a