Els treballadors municipals de Sant Celoni es manifesten davant l'Ajuntament a favor de la democràcia

L'alcalde Francesc Deulofeu ja ha rebut la citació per anar a declar el 26 de setembre al jutjat de Granollers per haver signat el decret de suport al referèndum

Concentració de treballadors municipals a Sant Celoni a favor de la democràcia
Concentració de treballadors municipals a Sant Celoni a favor de la democràcia | NBM
Redacció
20 de setembre del 2017
Actualitzat a les 17:21h
Els treballadors de l'Ajuntament de Sant Celoni s'han concentrat espontàniament a tres quarts d'una d'aquest migdia davant l'edificiu consistorial en defensa de la democràcia i la llibertat d'expressió i al mateix temps expressar el rebuig a una situació que consideren que en aquests moments és del tot insostenible, en un dia especialment complicat pels escorcolls a conselleries, domicilis particulars i detencions de diversos alts càrrecs del govern català. Els treballadors municipals també han rebut el suport de diversos veïns que aquesta hora eren al mercat setmanal, però també de botiguers i representants de l'ANC Sant Celoni.

D'altra banda, l'alcalde Francesc Deulofeu, segons que s'ha confirmat des del propi Ajuntament, ja ha rebut la citació per anar a declarar a Granollers el proper dimarts 26 de setembre per haver signat el decret de suport al referèndum de l'1 d'octubre. "en qualitat d'investigat per un presumpte delicte de prevaricació en relació a algun presumpte acte de cooperació en l'organització del referèndum aprovat per la Llei 19/17 de 6 de setembre al Parlament de Catalunya."

L'alcalde ha reflexionat dient "quants presumptes, oi? Com a mínim reconeixen la Llei del Parlament. Encara que sigui vergonyós haver-ho de fer, sortim a defensar la democràcia!".
 
Arxivat a