El Baix Montseny no s'atura pel referèndum de l'1-O

Els partits sobiranistes han organitzat aquest cap de setmana diversos actes pel Sí i penjat cartells

Sant Celoni es lleva empaperat
Sant Celoni es lleva empaperat
Redacció
17 de setembre del 2017
Actualitzat el 18 de setembre a les 10:59h
Al Baix Montseny les amenaces per frenar el referèndum de l'1-O de moment no han cuallat i durant aquest cap de setmana els partits sobiranistes (PDECat, ERC i CUP) han organitzat diverses activitats que s'han desenvolupat amb normalitat. També hi ha hagut accions d'enganxada de cartells i penjada de pancartes.

En aquest sentit, ERC de Sant Celoni i La Batllòria va organitzar ahir a la tarda un acte a la plaça de l'església sota el lema "una nova república" amb la intervenció de  Laia Parcerisas, Maika Bakaikova i Dominic Garcia, a més a més de Magalí Miracle.A Santa Maria de Palautordera aquest migidia el PDECat ha organitzat una xerrada vermut pel sí a la plaça Major del municipi amb la participació de Feliu Guillaumes, Jordi Xena i Enric Pousa.
 

Acte del PDECat a favor del Sí a Santa Maria de Palautordera Foto: PDECat


I la CUP de Sant Celoni ha fet una piulada amb la pabcarta que han penjat al pont de l'entrada a Sant Celoni per la porta de Ponent. "No volen que votem, però saben que ho farem. D'aquí a l'1-O, imparables. Això és una revolució.", han dit. La pancarta té la imatge d'antics presidents del Govern espanyol, Felipe González (PSOE), José María Aznar (PP) i José Luís Zapatero (PSOE).
 A més a més, Sant Celoni aquest matí s'ha llevat amb cartells amb la inscripció "Votem per ser lliures" que s'han enganxat a diversos punts del municipi, emmarcat dintre de la campanya empaparem.