Clara derrota del CH Palautordera a Sant Quirze (36-20)

El japonès Matano Motoki ha debutat amb el CH Palautordera i ha marcat un gol

17 de setembre del 2017
Actualitzat el 18 de setembre a les 11:05h
El CH Palautordera comença amb derrota a la pista de l'Handbol Sant Quirze
El CH Palautordera comença amb derrota a la pista de l'Handbol Sant Quirze | Jordi Purtí
L'Handbol Sant Quirze ha demostrat aquest migdia contra el CH Palautordera perquè és un dels equips que aquesta temporada 2017-2018 serà un dels equips punters de la primera estatal que ha començat aquest cap de setmana. Els palauencs han caigut clarament per 36-22 en un partit que no tingut opcions per treure'n un resultat positiu. Catorze gols de diferència que demostren les aspiracions d'uns i altres.

Els de Marc Lurbe han començat el partit encertats de cara la porteria contrària però a partir del minut 6 amb 3 a 3 en el marcador els "kiris" han començat a desplegar tot el seu potencial ofensiu per  al descans amb un ja contundent 18 a 8. A la represa el partit a continuat amb la mateixa tònica ambl'Handbol Sant Quirze posant setge a la porteria del CH Palautordera per tancar el partit amb 36-20.

El partit d'avui ha estat el debut amb la samarreta del Palau del japonès Matano Motoki -Moto- que ha marcat un gol als 10 minuts de partit que representava el 6-4, ha fallat un penal al minut i cinquanta-vuit segons de la primera part amb 1 a 0 al marcador i ha estat exclòs en el minut 7 de la segona part.