La bredenca Marta Sibina participa en el primer acte pel «sí» de la CUP

La diputada d'En Comú Podem intervindrà al tret de sortida a la campanya dels anticapitalistes a favor de la independència a l'Hospitalet

Marta Sibina, diputada d'En Comú Podem
Marta Sibina, diputada d'En Comú Podem | ACN
Redacció
12 de setembre del 2017
Actualitzat a les 18:44h

Marta Sibina, diputada d'En Comú Podem Foto: ACN


La diputada d'En Comú Podem al Congrés dels Diputats, la bredenca Marta Sibina, participarà en l'acte nacional d'inici de la campanya pel "sí" de la CUP que tindrà lloc a l'Hospitalet de Llobregat el proper 15 de setembre amb el lema "sí, viure vol dir prendre partit".

Els anticapitalistes han dissenyat una "campanya clàssica" que tindrà actes cada dia des de divendres 15 fins a divendres 29. Tot i això, aquest dimecres s'avançarà la campanya simbòlicament amb una acció simultània a les quatre capitals dels Països Catalans: Barcelona, València, Palma i Perpinyà.

Des de la CUP, però, matisen que la seva campanya no va signada pel partit en la majoria dels seus materials perquè entenen que aquesta "no és una campanya per guanyar com a partit, sinó per guanyar com a societat" i perquè aspiren a aconseguir una amplia participació i suport al "sí". "Per això, als nostres actes hem convidat gent de moltes sensibilitats diferents i de fora del món cupaire", indiquen.
 

Cartell del primer acte de la CUP a favor del Foto: CUP