El rector de Vallgorguina fa retirar una banderola del «Sí» del local de l'ACV

Agustín Villalba Bellido ha argumentat que el local on hi ha l'Associació Cultural Vallgorguina és propietat de la parròquia

Redacció
12 de setembre del 2017
Actualitzat a les 16:24h
L'ACV ocupa la planta baixa de l'edifici, propietat de la parròquia
L'ACV ocupa la planta baixa de l'edifici, propietat de la parròquia | NBM
El rector de Vallgorguina, Agustín Villalba Bellido, ha obligat als responsables de l'Associació Cultural Vallgorguina (ACV) a despenjar una banderola del Sí que tenien penjada a la finestra del local d'aquesta entitat situat a la plaça de la Vila d'aquest municipi del Baix Montseny, segons que han confirmat a NacióBaixMontseny.info fonts de l'entitat.

Des de l'ACV han assegurat que s'hi han vist obligats perquè la propietat del local és la parròquia -en són llogaters des de l'any 1981- i tampoc no han volgut cap polèmica amb el rector, tot i que li han expressat el seu desacord. "Tot i així continuem mantenint el Sí que tenim dintre del local", ha assegurat Jaume Mora, president de l'entitat.

Aquesta no és la primera vegada que el rector de Vallgorguina s'expressa en contra del procés d'independència de Catalunya, mesos enrere ja va deixar caure les seves queixes per la presència de l'estelada a la plaça de la Vila del municipi.



 
Arxivat a