ANC i Òmnium de Sant Celoni reivindiquen votar l'1-O des de l'escenari de la Festa Major

S'han penjat pancartes amb els logos de les colles dels Montnegres i els Montsenys a l'escenari de l'espai barraques | La CUP també ha organitzat aquest divendres l'acte "L'1 d'octubre guanyem la República"

Pancartes a favor del referèndum l'1 d'octubre de 2017 a l'escenari de la Festa Major de Sant celoni
Pancartes a favor del referèndum l'1 d'octubre de 2017 a l'escenari de la Festa Major de Sant celoni | Jordi Purtí
Redacció
08 de setembre del 2017
Actualitzat el 10 de setembre a les 18:06h
La convocatòria del Referèndum i el desig de votar de molts catalans per poder decidir el futur de Catalunya també s'ha deixat notar de manera fefaent en la celebració de la Festa Major de Sant Celoni ja que a l'escenari instal·lat a l'espai barraques si han penjat dues banderoles de grans dimensions. En una hi ha la formiga que simbolitza la Colla dels Montnegres i en l'altra l'ovella Verdi, l'emblema de la Colla dels Montsenys amb una papereta a la mà i una urna. També si llegeix la inscripció 1 d'octubre i democràcia, ERs tracta d'una iniciativa de les entitats sobiranistes ANC i Òmnium.

Però aquesta no és pas l'única referència al referèndum en aquesta Festa Major ja que avui mateix la CUP ha organitzat l'acte "L'1 dd'octubre guanyem la República" amb la participació de Jaume Soler "Nic" ex-alcalde d'Arbúcies per la CUPA, el fotoperiodista Jordi Borràs, la representant de Decideix Ripollet, Pilar Castillejo i la representant de la CUP de Sant Celoni, Mariona Pascual. En l'acte hi ha hagut música amb Joan Baró, poesia amb Pau Gener i l'actuació de la Colla Bastonera Quico Sabaté.
 I encara hi ha una tercera referència al referèndum. A la plaça de la Vila, com es va fer també el )-N, s'ha penjat un mural immens amb fotografies de veïns i Veïnes del Baix Montseny que han donat la cara pel sí el dia 1 d'octubre de 2017.
 

Mural a la plaça de la Vila a favor del Sí el dia 1 d'octubre de 2017 Foto: NBM

Arxivat a