Un diari danès il·lustra un reportatge sobre el referèndum amb l'estelada del celoní Xavi Novell

És la foto principal de la informació del rotatiu Nyheder

Jordi Novell amb l'estelada del seu fill en un diari de Dinamarca
Jordi Novell amb l'estelada del seu fill en un diari de Dinamarca | Nyheder Donat Sorokin/TASS
Redacció
08 de setembre del 2017
Actualitzat a les 11:01h
El diari danès Nyheder en la seva edició del passat dimecres 6 de setembre dedica dues pàgines al procés de Catalunya i al referèndum del pròxim 1 d'octubre. El títol del reportatge és EU bliver nødt til at gå ind i en konflikt, der udspiller sig i hjertet af Europa que ve a dir que la Unió Europea ha d'entrar en un conflicte que està tenint lloc al cor d'Europa.

Que la qüestió del referèndum i tot el procés que viu Catalunya en el seu camí cap a la independència ja és sabut que és d'interès internacional però, en aquest cas, te incidència a Sant Celoni perquè la il·lustració principal -a cinc columnes- és la del celoní Jordi Novell fent voleiar l'estelada del recordat i enyorat Xavi Novell, el seu fill. LO'altra imatge -més petita- és del president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, amb una estelada.

Aquesta no és la primera vegada que l'estelada té un ressò internacional ja que el passat mes de juny ja va servir per il·lustrar l'editorial que va fer el rotatiu New York Times tambe dedicat al referèndum de Catalunya.
 
Arxivat a