Jordi Puigvert guanya la prova de Miranda de Ebro de l'estatal d'Autocròs

El pilot de Vallgorguina és tercer a la general a falta d'una prova per acabar el campionat

Jordi Puigvert a Miranda de Ebro
Jordi Puigvert a Miranda de Ebro | Elorduiracing
Redacció
06 de setembre del 2017
Actualitzat a les 19:53h
El passat cap de setmana es va disputar a Miranda de Ebro la setena prova del campionat d'Espanya d'Autocròs. El pilot de Vallgorguina, Jordi Puigvert, va fer el sisè millor temps en els entrenaments i a la primera classificatòria va fer una mala sortida situant-se en cinquena posició a la primera volta, però tot i així va aconseguir remuntar i col·locar-se al capdavant.

I en aquesta mateixa posició va acabar la segona posició, cosa que li va permetre sortir a la cursa des del capdavant de la cursa. A la tercera classificatòria de sortida es va posicionar al segon lloc que ja no va deixar i que li permetia conservar la primera posició de sortida a la cursa definitiva.

Jordi Puigvert pilotant el seu Speed Car va fer una bona sortida mantenint el primer lloc i agafant distància amb els seus perseguidors, Ivan Pinya i Darío Calviño, que no el van inquietar en cap moment. Ara, el de Vallgorguina és tercer a la classificació general, posició que intentarà defensar a l'última cursa del campionat, que es disputarà a Esplús (Osca) els dies 14 i 15 d'octubre.
 
Arxivat a