La Clau, l'Assemblea de Joves de Sant Celoni i la CUP organitzen tres actes «En clau de Referèndum»

Jaume Soler, Jordi Borràs i Pilar Castillejo parlaran de la futura República, aquest divendres

Un moment de l'acte amb Agustí Gil Matamala i Marc Sanjaume
Un moment de l'acte amb Agustí Gil Matamala i Marc Sanjaume | CUP Sant Celoni
Redacció
04 de setembre del 2017
Actualitzat a les 18:07h
La Clau, l'Assemblea de Joves de Sant Celoni (AJSC) i la CUP han començat a escalfar motors de cara a la gran Diada de l'11 de Setembre i el referèndum de l'1-O. El dret a l'autoderminació, la futura República catalana i la independència, són els tres temes que han organitzat, en plena Festa Major de Sant Celoni, i abans de la Diada de l'11 de Setembre. Per fer pinya al llarg d'un setembre "en què haurem d'afrontar mil i un embats de l'Estat espanyol", assenyales els organitzadors.

De fet, el tret de sortida s'ha donat aquest divendres passat amb l'advocat August Gil Matamala i el politòleg Marc Sanjaume per reflexionar aobre el dret de l'autodeterminació. L'acte va ser presentat per Xavier Alfaras, de la CUP de Sant Celoni.

Aquest proper divendres, festiu a Sant Celoni, s'espera expectació amb l'acte programat per a les vuit del vespre a la plaça de l'església "L'1 d'octubre guanyem la República" amb Jaume Soler "Nic", l'ex-alcalde d'Arbúcies per la CUPA); Jordi Borràs, fotoperiodista; i Pilar Castillejo, de Decideix Ripollet. L'acte el presentarà la regidor de la CUP a l'Ajuntament de Sant Celoni, Mariona Pascual. També hi haurà música amb Joan Baró. poesia amb Pau Gener i actuació de la Colla Bastonera Quico Sabaté.

I només dos dies més tard, en la vigília de l'11 de Setembre, a les set de la tarda a la plaça de la biblioteca el tema girarà al voltant de "La independència és la clau", amb la participació de Joaquim Fradera (exprofessor IES Baix Montseny), Àngels Pujol (professora, Dones pel Sí i Feministes per la independència), Poesia d'Andrea Peña (CUP Sant Celoni) i Música amb Lower Diagonal
 
Arxivat a