El referèndum agafa volada aquest cap de setmana a diversos pobles del Baix Montseny

La proximitat de l'1-O les forces sobiranistes amplifiquen la seva activitat informativa

Redacció
31 d'agost del 2017
Actualitzat a les 11:37h
Un mural sobre el referèndum pintat a Sant Celoni
Un mural sobre el referèndum pintat a Sant Celoni | NBM
A un mes de la celebració del treferèndum, aquest cap de setmana a diversos municipis del Baix Montseny s'han programat actes que hi estan relacionats. En aquest sentit, a Sant Celoni la CUP, La Clau i l'Assemblea de Joves de Sant Celoni proposen reflexionar al voltant del referèndum parlant sobre "El dret a l'autodeterminació", amb la participació de l'advocat August matamala i el politòleg Marc Sanjaume.

I dissabte el protagonisme es trasllada a Santa Maria de Palautordera amb un acte unitari sobre el referèndum a la plaça de la Vila organitzat per les forces sobiranistes del municipi. Hi participaran Vicenç Relats, membre del secretariat de l'ANC; Feliu Guillaumes, diputat del PDECat al Parlament espanyol; Chakir El Homrani, diputat d'ERC al Parlament de Catalunya i sociòleg; Kènia Domènech, portaveu regional de les JERC al Vallès Oriental; i Mariona Pascual, regidora de la CUP a l'Ajuntament de Sant Celoni.

També hi haurà activitat al voltant del referèndum a Sant Antoni de Vilamajor, el diumenge 3 de setembre. Vermut col·loqui organitzat perl PDECat d'aquest municipi amb la participació de la consellera de Governació Meritxell Borràs i l'alcaldessa Maria Lluïsa Berdala.