Aprovació inicial de la senyalització del carril bici de la Ruta de La Tourdera a Palau

Té un pressupost de 41.904,03 euros amb l'IVA inclòs

Un dels punts de l'itinerari que es senyalitzaran
Un dels punts de l'itinerari que es senyalitzaran | Jordi Purtí
Redacció
31 d'agost del 2017
Actualitzat el 17 de novembre del 2022 a les 17:29h
L'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera ha aprovat inicialment el projecte d'implantació i senyalització del carril bici de la ruta de La Tordera al seu pas pel municipi per determinar les característiques constructives bàsiques. Juntament amb la incorporació del carril bici es desenvoluparan actuacions paral·leles de millora de la mobilitat a peu i en vehicles.

L'àmbit de la intervenció prevista en el projecte abasta des la benzinera de la BV-5301, tot l'eix de la Ronda Sud, el tram final del carrer Nou (des del carrer Ramon i Cajal), tot l'eix del carrer Sant Lluís Gonzaga i del carrer Antoni Puigverd (fins arribar a l'avinguda de la Serra), també en una trajectòria perpendicular a aquest, tot l'eix de l'avinguda de la Serra carretera nova de Sant Esteve, des de la rotonda de la Serra fins l'avinguda Montseny, i per acabar en el límit amb Sant Celoni, al passeig dels Enamorats i carrer Marinada i a la zona del pont Trencat al carrer del Treball. El pressupost és de 41.904,03 euros, amb l'IVA inclòs.

El projecte "Ruta de la Tordera" neix de la voluntat pública dels diferents promotors del projecte de dinamitzar els recursos naturals, culturals i immaterials vinculats al riu Tordera i la seva conca, mitjançant la vinculació del senderisme i el cicloturisme al voltant d'un curs fluvial tan important com la Tordera. En formen part divuit municipis de tres comarques diferents.