L'Orquestra Baix Montseny presenta dijous «De sud a nord»

El concert proposa un recorregut musical des del sud d'Àfrica al nord d’Europa

Redacció
28 d'agost del 2017
Actualitzat a les 10:14h
L'Orquestra Baix Montseny presenta a Sant Celoni De sud a nord
L'Orquestra Baix Montseny presenta a Sant Celoni De sud a nord | AJSC
Aquest proper dijous es clourà l'edició d'enguany dels "Dijous a la Fresca" de Sant Celoni amb el concert de l'Orquestra Baix Montseny a la Rectoria Vella de Sant Celoni. Es tracta del seu tercer projecte i presentaran "De sud a nord", amb música original del seu director Josep Maria Aparicio i textos de Francesc Escobar, escriptor i poeta.

El concert proposa un recorregut musical des del sud d'Àfrica al nord d'Europa. En aquest espectacle, a més de la música, intervindran rapsodes que recitaran poemes en la seva llengua materna, i també participaran músics d'entitats i comunitats relacionades amb aquest viatge musical que aportaran amb les seves veus i els seus instruments tradicionals una riquesa tímbrica i colorista a l'espectacle.

Un viatge dividit en cinc parts que inclou músiques de l'Àfrica Subsahariana, Magreb, Sud-Europa, Nord-Europa i una cinquena peça que representa el mateix viatge però a l'inrevès.

En aquesta opcasió l'OBM comptarà amb la col·laboració d'artistes que representen les diferents cultures per les que milers de peus han transitat buscant allò que altres tenen: benestar.

L'OBM va fer la seva presentació ara fa tot just un any al pregó de la Festa Major de sant Celoni amb un espectacle on la música de Jean Michel Jarre acompanyava un "mapping" de Jordi Massó.
Arxivat a