Arbúcies acaba les obres del Torrent del Minyó

Suposa una inversió de 140.000 euros per tal de treure els blandons, refer el subsòl, posar capa de subbase i enquitranar de nou tot el carrer

Enquitranat de la carretera del Torrent del Minyó d'Arbúcies
Enquitranat de la carretera del Torrent del Minyó d'Arbúcies | AJA
Redacció
24 d'agost del 2017
Actualitzat a les 15:34h
L'Ajuntament d'Arbúcies ha finalitzat aquesta setmana les obres de millora i enquitranat de la carretera del Torrent del Minyó, una via que dona accés a la Urbanització de La Plana, una cinquantena de cases de pagès, alguna d'elles de turisme rural, també a la deixalleria municipal i a diferents empreses entre elles la carrossera Ayats. Aquesta obra, de prop d'un quilòmetre de llargada per deu metres d'amplada,  datava de finals dels anys vuitanta i des d'aleshores no s’hi havia fet cap millora.

Ara el consistori fa una inversió de 140.000 euros per tal de treure els blandons, refer el subsòl, posar capa de subbase i enquitranar de nou tot el carrer, millorant així aquest eix de comunicació, que surt de la carretera vella d'accés a Arbúcies (actual passeig de Palacagüina), i s'enfila cap a la urbanització de La Plana fins arribar a la zona industrial de Cal Bacallà. El cost final del preu de l’obra repercutirà també en les empreses de la zona.
 
 
 
Arxivat a