La comunitat musulmana de Sant Celoni aplega unes 150 persones en un acte contra el terrorisme

Han expressat el seu dolor pels atemptats de dijous passat a Barcelona i Cambrils

La comunitat islàmica de Sant Celoni volen un entorn de pau i amor
La comunitat islàmica de Sant Celoni volen un entorn de pau i amor | Jordi Purtí
Redacció
22 d'agost del 2017
Actualitzat a les 21:39h
Al voltant d'unes 150 persones s'han concentrat aquest vespre a la plaça de la Vila de Sant Celoni responent a la crida que ha fet la comunitat musulmana del municipi per condemnar els atemptats de dijous passat a Barcelona i Cambrils. La concentració ha estat presidida per una pancarta amb el lema #totssombarcelona, #stopterrorisme, #Noenelmeunom i #Islam=pau. Els manifestants musulmans també portaven pancartes condemnant el terrorisme.

Tanmateix s'ha llegit un manifest en el qual asseguren que "els veïns i veïnes musulmans de Sant Celoni volem expressar la nostra tristesa i el nostre dolor". Diuen amb claredat que rebutgen de forma rotunda aquests actes de barbàrie que només busquen "dolor i por que no tenen res a veure amb la comunitat islàmica".

Han dit, en aquest sentit, que ofereixen la seva solidaritat a les famílies de les víctimes perquè "nosaltres estimem aquest país, ens sentim que som d'aquí i volem conviure en pau en aquesta terra i desmentir els prejudicis que ens envolten".

La comunitat musulmana de Sant Celoni ha expressat el desig que els seus fills creixin en un entorn de pau i d'amor ja que creuen fermament en l'educació d'igualtat i el respecte per la diversitat "és el camí de la pau", ha conclòs. L'acte s'ha acabat amb l'encesa d'espelmes en forma de cor.
 
Arxivat a