La comunitat musulmana i marroquina de Sant Celoni contra el terrorisme

S'ha convocat per demà dimarts una concentració a la plaça de la Vila per condemnar elsa atemptats de Barcelona i cambrils

Redacció
21 d'agost del 2017
Actualitzat a les 21:28h
Pintades racistes a la mesquita del carrer Dr Barri de Sant Celoni
Pintades racistes a la mesquita del carrer Dr Barri de Sant Celoni | NBM
La comunitat musulmana i marroquina de Sant Celoni han convocat per demà dimarts 22 d'agost una concentració a la plaça de la Vila del municipi per condemnar els actes terroristes de Barcelona i Cambrils de dijous de la setmana passada i que ha deixat 15 víctimes mortals i desenes de ferits. La concentració és a dos quarts de vuit del vespre.

La convocatòria s'ha sabut aquest migdia en el decurs del repintat de la façana de la mesquita situada al carrer Doctor Barri desprésd que ahir diumenge hi apareguessin pintades racistes amb la inscripció "putos moros muertos". L'acció no ha estat reivindicada per ningú però sí que des de diversos sectors s'ha lamentat aquest fet assenyalant que "esborrem l'odi. Pintem la mesquita dels nostres veïns qui estimem i respectem".

En aquest sentit, la regidora de Comunitat de l'Ajuntament de Sant Celoni ha manifestat "Avui un grup de veïns i veïnes juntament amb la gent de les dues mesquites han tapat les pintades".
 

Grup de veïns esborrant les pintades racistes de la façana de la mesquita del carrer Dr Barri Foto: NBM

Arxivat a