El celoní Rafa Coto dirigeix una productora de televisió amb Víctor Valdés de soci

L'ex-porter del Barça ha decidit deixar el futbol professional als 35 anys per buscar nous horitzons

Rafa Coto, el primer per la dreta al costat de Víctor Valdés
Rafa Coto, el primer per la dreta al costat de Víctor Valdés | RCoto
Redacció
17 d'agost del 2017
Actualitzat a les 14:27h
L'ex-porter del FC Barcerlona, Víctor Valdés, ha decidit deixarel futbol als seus 35 anys per convertior-se en un empresari televisiu ja que ha muntat la productora Crazy4fun, juntament amb dos socis David Boja i l'advocat i representant de futbolistes de Sant Celoni Rafa Coto.

La direcció de la productora recau precisament en Rafa Coto i ha explicat a NacióBaixMontseny que l'ex-porter hi tindrà un paper destacat entrevistant antics companys de professió. El primer programa ja està enregistrat i s'espera poder-ne tenir un paquet de dotze o tretze per fer-ne el llançament. Coto ha afirmat que la proposta ha despertat una gran expectació i ara per ara ja l'han comprat dotze països i s'està en negociacions amb cadenes d'altres vint-i-cinc. La productora tindrà seu a Barcelona, Abu Dhabi i Londres.

La identitat del primer entrevistat no s'ha fet pública però se sap que és un ex-company del FC Barcelona. Pel seu caràcter internacional, Víctor Valdés fa l'entrevista en castellà i per a la seva emissió a l'estranger s'emetrà amb subtítols.

15 anys a l'elit del futbol

Víctor Valdés deixa el futbol després d'estar 15 anys a l'elit del futbol. De tots aquests anys dotze els ha passat al primer equip del FC Barcelona amb un adéu marcat per la lesió de lligaments l'any 2014 en un partit que disputava al Camp Nou contra el Celta de Vigo. Després d'una recuperació complicada va fitxar pel Manchester United, aleshores entrenat per Louis Van Gaal, l'entrenador que el va fer debutar amb el Barça. Va jugar molt poc i va ser cedit al Standard de Lieja belga. La seva darrera temporada com a jugador professional va tornar a la Premier amb el Middlesbrough entrenat per Aitor Karanka.

Per aquesta temporada tenia ofertes de seguir a primera línia competitiva tant de diversos equip de l'Estat com de Portugal però ha decidit plegar i provar sort en un altre camp professional.



 
Arxivat a