El projecte de la via ciclista a l'estació de Riells i Viabrea-Breda, en procés de licitació

Les empreses interessades tenen de temps fins al 6 de setembre per presentar ofertes |El preu de licitació és de 931.000 euros

Tram de la carretera GI-552 entre el nucli de Breda i l'estació de tren
Tram de la carretera GI-552 entre el nucli de Breda i l'estació de tren | Google Maps
Redacció
15 d'agost del 2017
El Departament de Sostenibilitat i Territori va aprovar el projecte constructiu de la via ciclista que ha de fer més accessible a les persones l'accés a l'estació de tren de Riells i Viabrea - Breda. El preu de licitació és de 931.000 euros i es pretén construir una via exclusiva d'uns dos quilòmetres en paral·lel a la carretera GI-552, al nucli de Breda. Les empreses interessades a presentar-se tenen temps fins al 6 de setembre per fer ofertes.

La més important de les obres que s'hi duran a terme és la construcció d'un pont de 25 metres de longitud i 3,4 d'amplada per sobre de la riera de Breda. Tot fa pensar, segons l'Ajuntament de Breda, que les obres podrien començar abans que s'acabi l'any. El termini d'execució d'aquestes és de sis mesos, i es tracta d'una construcció que complirà una reivindicació històrica de la població per poder accedir a l'estació d'una manera còmoda i segura.

Si se segueixen els terminis previstos, segons l'Ajuntament de Breda la via ciclista podria ser una realitat al llarg del 2018.
 

Tram de la carretera GI-552 entre el nucli de Breda i l'estació de tren. Foto: Google Maps

Arxivat a