Més de 1.200 persones veuen «Sant Esteve 100 anys d'història» durant la festa major

Els autors, Esteve Rovira i Xavier Calam, s'han proposat fer una segona part del film |Molts vilatans han fet saber que tenen documentació que poden aportar

Redacció
11 d'agost del 2017
Actualitzat a les 17:00h
Una de les projeccions de la pel·lícula, amb el teatre ple de gom a gom
Una de les projeccions de la pel·lícula, amb el teatre ple de gom a gom | Aj. Sant Esteve
Més de 1.200 persones van veure durant els dies de Festa Major la projecció de la pel·lícula "Sant Esteve 100 anys d'història", d'Esteve Rovira i Xavier Calam. El film consta d'un recull de fotografies antigues, algunes fins i tot de finals del segle XIX, que mostren com era Sant Esteve de Paualutordera en el passat.

El públic es va emocionar, omplint el teatre en les quatre sessions durant les quals es va projectar el film, i molts vilatans van començar a fer saber que tenen documentació que poden posar a disposició dels autors i de l'Ajuntament, per tal de poder fer una segona part de la pel·lícula amb més records de la població.

El film tindrà segona part

Des de l'Ajuntament, s'informa que els autors del film s'han proposat fer una segona part "per donar visibilitat a nou material inèdit". Per tant, el consistori fa una crida per recopilar el màxim possible de documentació gràfica. 

Per tal de donar el material, els ciutadans s'han de posar en contacte amb Xavier Calam, directament o bé des del correu electrònic de la regidoria de cultura (cultura@santestevedepalautordera.cat) indicant quin tipus de material tenen i deixant un contacte.