Es constitueix l'associació Iniciatives Socials Vall Alta de La Tordera (ISVAT)

Està formada per persones vinculades als municipis de Santa Maria de Palautordera, Sant Esteve de Palautordera i Montseny

Membres de l'Associació Iniciatives Socials Vall Alta de La Tordera
Membres de l'Associació Iniciatives Socials Vall Alta de La Tordera | Isvat
Redacció
03 d'agost del 2017
Actualitzat a les 9:39h
L'associació Iniciatives Socials Vall Alta de la Tordera (ISVAT) ja és una realitat. Amb seu a Can Rahull de Santa Maria de Palautordera l'han constituïda persones vinculades als municipis baixmontsenyencs de Santa Maria de Palautordera, Sant Esteve de Palautordera i Montseny. Els seus objectius són promoure i realizar estudis i anàlisis sobre problemàtiques humanes, socials, econòmiques, culturals i educatives. Organitzar conferències, debats de les idees i de les necessitats socials que té la comunitat humana de la Vall, amb la participació activa i compromesa dels ciutadans i ciutadanes així com de les instititucions locals i també les entitats.

Diuen que volen que sigui oberta, transversal i plural. Activa gràcies a un voluntariat compromés en els seus objectius i arrelada als tres pobles de la Vall: Santa Maria de Palutordera, Sant Esteve de Palautordera i Montseny. També proclamen que autònoma financerament per les aportacions dels socis, donacions voluntàries, retribucions de serveis i treballs, i altres.

En aquests moments s'està treballant sobre la gent gran de la Vall, necessitats i possibilitats d'habitatge social, coneixement i formació al territori, i la problemática de la gent amb transtorns mentals d'aquesta zona del Baix Montseny.