Les Gitanes de Palau i l'Esbart de Gualba ballaran a Perpinyà

L'actuació s'emmarca en la 1a Diada d'Adifolk que se celebrarà aquest cap de setmana a la capital de la Catalunya Nord

La Colla de Gitanes Cancell del Montseny a Perpinyà l'any 2016
La Colla de Gitanes Cancell del Montseny a Perpinyà l'any 2016 | Gitanes Cancell del Montseny
Redacció
24 de juliol del 2017
Actualitzat a les 15:39h
La Colla de Gitanes Cancell del Montseny de Santa Maria de Palautordera i l'Esbart Jove de Gualba, seran dels nombrosos grups de cultura popular que participaran aquest proper dissabte 29 de juliol en la 1a Diada d'Adifolk a Perpinyà (DAP) que se celebrarà durant tot el cap de setmana a la capitalo del Rosselló. L'actuació d'aquestes dues entitats serà, per tant, la representació del Baix Montseny en una Diada que té el propòsit de convertir-se cada darrer cap de setmana del mes de juliol en el punt festiu de la cultura popular catalana.

L'actuació està prevista entre les deu del matí i dos quarts d'una del migdia al Castellet en el marc d'un matí de dansa que s'ha batejat com "1a Ciutat Gitanera" amb la participació de catorze colles de l'Agrupació de Balls de Gitanes del Vallès. La Diada d'Adifolk Perpinyà 2017 també inclou una mostra d'agrupacions musicals, ball de bastons, bestiari, cobles, colles sardanistes, construccions humanes, cant coral, diables, esbarts, gegants i jocs tradicionals.

Els grups que es desplacin a Perpinyà també seran rebuts per l'Ajuntament de Perpinyà en una recepció institucional el dissabte a les quatre de la tarda.
 

L'Esbart Jove de Gualba ballant Gitanes Foto: Esbaert Jove de Gualba