Caos amb el repartiment de cartes a Vallgorguina aquest mes de juliol

Des que la cartera titular va marxar de vacances els veïns pràcticament no reben correu

L'Oficina de Correus de Vallgorguina comparteix edifici amb el Punt d'Informació
L'Oficina de Correus de Vallgorguina comparteix edifici amb el Punt d'Informació | NBM
Redacció
21 de juliol del 2017
Actualitzat a les 23:27h
Rebre una carta a Vallgorguina aquest mes de juliol és una quimera. Veïns de diferents zones del municipi s'han queixat que no reben cap carta des que la cartera titular va marxar de vacances a començament d'aquest mes o bé les reben amb molts dies de retard. A començaments d'aquest any ja se sabia que la cartera titular faria vacances pel juliol, sembla ser que sempre les fa en aquesta mateixa època, i per això hi ha veus que diuen que "hi ha hagut molt poca previsió per part de l'empresa".

El problema de la no recepció de correu no ha estat només al nucli de Vallgorguina ja que també han arribat veus de les urbanitzacions Can Puigdemir, Baronia del Montseny i Canadà Park. Alguns veïns es queixen que algunes cartes que esperen són certificades i altres que "necessitem la documentació que ens envien per poder anar al metge".

En aquest sentit, l'Ajuntament ha fet diverses gestions amb l'oficina central de Correus per trobar-hi una solució i sembla que es podria haver obert una escletxa de llum ja que des de l'oficina "ens han assegurat que a partir del dia 24 d'aquest mes es podran recollir totes les cartes a l'oficina de Vallgorguina". Pel que sembla moltes cartes havien quedat en una caixa a l'oficina de Correus de Sant Celoni. A Vallgorguina Correus és a l'edifici del Punt d'Informació, a la plaça mossèn Narcís Saguer i qui hagi de recollir alguna carta podrà fer-ho de dos quarts de deu del matí fins a dos quarts d'onze.

 
Arxivat a