Associats del Sot de les Granotes de Sant Celoni es queixen de les altes temperatures a les sales

Els socis i sòcies han fet una recollida de signatures que han lliurat a l'Ajuntament de Sant Celoni| Els gestors del centre esportiu diuen que no poden posar més alt l'aire condicionat perquè hi ha un compresor espatllat

Exterior del Sot de les Granotes
Exterior del Sot de les Granotes | Jordi Purtí
Redacció
21 de juliol del 2017
Actualitzat a les 16:28h
Diversos socis i sòcies del centre municipal Sot de les Granotes han fet una recollida de signatures per posar de manifest que durant aquestes setmanes d'estiu, les temperatures de les sales són elevades i poden resultar un inconvenient per fer les activitats habituals del centre. A les sales s'hi duen a terme activitats com spinning, classes dirigides o fitnes, entre d'altres i entre els usuaris fa setmanes que les queixes són un tema recorrent, per això s'ha volgut fer una queixa conjunta.

La direcció del centre, gestionat per UFEC, ha tractat amb alguns dels socis i sòcies i els ha explicat els motius que dificulten millorar la temperatura de la sala, d'entre ells el fet que l'aparell d'aire condicionat no pot funcionar a major potència per estar espatllat un dels dos compressors. El problema principal que veuen aquest grup d'associats és que durant les hores de més sol, aquest entra directament pels grans finestrals de les sales i manifesten que s'hi es pogués evitar aquest fet, la temperatura variaria significativament.

El que demanen és que, "correspongui a qui correspongui prendre les mesures oportunes", ja sigui al centre o a l'Ajuntament, tractin l'assumpte i mirin de posar-hi solució, ja que el problema persistirà estiu rere estiu.
 
Arxivat a