Breda guanya el concurs Cercaviles i es converteix en el poble més «autèntic» de Girona

Es tracta de la primera edició del programa concurs entre pobles de la demarcació emès per Televisió de Girona

Redacció
19 de juliol del 2017
Actualitzat a les 17:47h
Programa concurs Cercaviles
Programa concurs Cercaviles | Televisió de Girona
Televisió de Girona ha anunciat que el municipi de Breda és el primer gran guanyador del programa Cercaviles emès des del passat mes de febrer per la cadena gironina. El programa final va tenir lloc el passat 14 de juny disputant-se ser el poble guanyador amb Caldes de Malavella i Vidreres. Un cop acabat el programa han estat els televidents qui ha decidit el poble guanyador amb els seus vots.

Breda ha estat protagonista des de l'inici fins el final ja que va ser un dels pobles que el passat 8 de febrer va inaugurar el programa concurs entre pobles "Cercaviles". La proposta del canal de televisió era trobar el poble més autèntic, En aquell primer programa els bredencs protagonistes van ser Pere Anglisano, de Can Paixà; Antoni Majó, terrisser; Jordi Goñi, historiador; Joaquim Mayugo, sastre; Josep Maria Samon, president de la Penya barcelonista de Breda; i diversos alumnes del Col·legi Montseny.

En el darrer programa el protagonisme va ser per Antoni Majó, terrissaire; els alumnes de l'escola Montseny, Cèlia i Eloi; i l'alcalde Dídac Manresa que va fer botifarres a Vidreres.