Breda vota els pressupostos participatius, fins el 28 de juliol

La votació és oberta a tots els vilatans empadronats a Breda amb anterioritat a l'1 de maig de 2017 i amb 16 anys fets al llarg de l'any en curs

Un moment de la presentació de les propostes dels pressupostos participatius
Un moment de la presentació de les propostes dels pressupostos participatius | AJB
Redacció
17 de juliol del 2017
Actualitzat a les 17:33h
La votació per als pressupostos participatius de Breda ja és marxa des de dijous de la setmana passada. Aquesta acció permetrà que la ciutadania d'aquest municipi del Baix Montseny decideixi el destí dels 10.000 euros pressupostats per al procés de participació ciutadana d'enguany en una votació que romandrà oberta fins el 28 de juliol. Les opcions  es decantes en set propostes presentades, la més votada de les quals es durà a terme durant aquest any. Cadascuna d'aquestes propostes es poden consultar al web municipal, a l'apartat de participació ciutadana del menú d'inici.

La votació és oberta a tots els vilatans empadronats a Breda amb anterioritat a l'1 de maig de 2017 i amb 16 anys fets al llarg de l'any en curs. L'OAC, els dies feiners de 9 a 14 hores, i al Centre Cultural Els Forns, durant cap de setmana, amb un horari de 9.30 a 13.30 i de 16 a 19 els dissabtes i de 9.30 a 13.30 els diumenges seran els punts oficials de votació. Cada vilatà que decideixi exercir el seu dret a vot pot triar tres de les propostes recollides.

En cas que el nombre total de propostes no fos superior a tres, només es podrà escollir una proposta. Cada proposta anirà acompanyada del seu cost econòmic aproximat. El procés acabarà el 29 de juliol amb l'escrutini, lectura i proclamació dels resultats, que serà públic a la Sala de Plens de l'Ajuntament. Guanyarà la proposta que més vots hagi obtingut. En el cas que la primera proposta no exhaurís la totalitat de la partida pressupostària prevista es duria a terme de manera complementària aquella opció l'import del qual sumat a la primera no excedís aquesta quantitat.

Durant aquest procés és bàsica la participació de la ciutadania, ja que serà la que decideixi la resolució final d'aquest procés gràcies al resultat de la votació.