La UE Sant Celoni presenta l'equip tècnic amb Edi Puigjaner com a nou entrenador

Puigjaner estarà acompanyat de tres assistents, un preparador de porters, un fisioterapeuta i un scouting

Staff tècnic UE Sant Celoni temporada 2017-2018
Staff tècnic UE Sant Celoni temporada 2017-2018 | UE Sant Celoni
Redacció
11 de juliol del 2017
Actualitzat a les 15:02h
La Unió esportiva Sant Celoni ja es prepara per afrontar una nova temporada a la tercera divisió catalana. Ho fa amb diversos canvis. En aquest sentit, s'ha presentat el nou staff tècnic de l'equip celoní que ha incorporat a Edi Puigjaner com a nou entrenador i màxim responsable tècnic i al seu costat un equip jove de treball amb experiència al futbol base com és el cas de Josep Maria Puig, David Pera i Josep Serra que seran assistents. L'staff tècnic es completarà amb Oriol Masferrer com a preparador físic, Jordi Sabé preparador de porters i Sergi atienza que farà d'scouting i seguimenht dels equips rivals.

Es tracta de persones vinculades tant al municipi com a l'entitat que d'alguna manera representen fer un pas més cap a la consolidació del projecte endagat la temporada passada per la UE Sant Celoni, sorgida de la fusió entre el CE Sant Celoni i la Penya Barcelonista i que començarà a treballar la setmana del 14 d'agost.

En la presentació del nou equip tècnic hi va haver paraules d'agraïment a la tasca feta per l'equip de treball de Jesús Martín alhora que esperen estar a la seva alçada ja que consideren que va aconseguir treure un rendiment altíssim a un planter jove però de molt potencial.

 










 

Arxivat a