marxa

La marxa nocturna Clar de Lluna de Santa Maria de Palautordera fa 35 anys

S'espera la participació de més de dues mil persones

per Redacció, 7 de juliol de 2017 a les 17:23 |
Clar de Lluna a Santa Maria de Palautordera | Jordi Purtí
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de juliol de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dissabte 8 de juliol a Santa Maria de Palautordera se celebrarà la 35a edició de la marxa popular nocturna Clar de Lluna que organitza Amics de les Marxes i cada any aplega més de dos mil participants. La sortida serà a les deu del vespre una vegada hagi arribat la torxa. El recorregut aproximat de 8,5 quilòmetres sortirà del passeig dels Països Catalans i seguirà per la ronda Sud i els carrers Sabadell, Terrassa, Girona, arenys de Mar i Parlament de Catalunya per arribar a ca l'abril i entrar a Els Bruguers, can Peu alt, can Barceló, ermita de Sant Sebastià i ermita del Remei. Des d'aquí es baixarà pel passeig del Remei, carrer Major, plaça Major, sant Burget i plaça de la Vila.

Tothom qui hi vulgui participar podrà comprar les inscripcions el mateix dissabte des de les 10 delk matí fins les 10 de la nit fins l'hora de sortida a la plaça de la Vila. La novetat d'aquest any ha estat el concurs del disseny de la samarreta i com cada any en acabar la marxa a la plaça de la Vila hi haurà revetlla amb música i ball amenitzat pel grup Armans.

 

 

Participació