electricitat

Endesa fa millores a Llinars del Vallès que beneficien més de 3.000 abonats

L'actuació ha suposat una inversió superior als 18.000 euros i ha consistit en el canvi de tretze suports de fusta i la renovació integral de l'aïllament d'una línia elèctrica mixta

per Redacció , 4 de juliol de 2017 a les 17:12 |
Un dels pals de corrent elèctric de Llinars del Vallès | Endesa
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de juliol de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Endesa ha acabat recentment els treballs de reforma i millora tecnològica d'una línia elèctrica de mitjana tensió a Llinars del Vallès amb l'objectiu de millorar la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric a més de 3.300 clients d'aquest municipi del Baix Montseny.

L'actuació, que ha suposat una inversió superior als 18.000 euros, aportats íntegrament per la companyia, han consistit en el canvi de tretze suports de fusta (per uns de nous també de fusta) i la renovació integral de l'aïllament d'una línia elèctrica mixta (té 3 quilòmetres que discorren aeris i 7,5 en subterranis) de 25 kV ubicada al municipi.  A més, la companyia ha substituït en tot el tram els antics aïlladors de vidre per uns de nous de polimèrics, que estan fabricats a partir d'un compost a base de fibra de vidre i silicona i que aporten significatius avantatges respecte dels anteriors. En concret tenen un pes més lleuger i major resistència a les inclemències meteorològiques com la calamarsa, les pedregades, o les descàrregues de llamps; o el vandalisme, com els trets dels caçadors.


Els treballs, que formen part dels plans d'inversió d'Endesa a la comarca del Vallès Oriental, no només comporten una millora en la qualitat i la continuïtat del subministrament als clients, sinó que són un pas més per dotar la infraestructura elèctrica dels darrers avenços tecnològics i d'un model de gestió més eficient de la xarxa mitjançant l'automatització de les seves infraestructures, un aspecte bàsic de les anomenades xarxes intel·ligents o smart grids.
 

 

Participació