Una trentena de joves participen en un intercanvi internacional a Santa Maria de Palautordera

Els joves eren italians, portuguesos i catalans

Un taller de bàsquet beat a l'Envelat de Santa Maria de Palautordera
Un taller de bàsquet beat a l'Envelat de Santa Maria de Palautordera | NBM
Redacció
01 de juliol del 2017
Actualitzat a les 9:59h
Un any més, Santa Maria de Palautordera ha acollit un intercanvi internacional. Una trentena de joves italians, portuguesos, badalonins i palauencs han participat aquest divendres 30 de juny en diverses activitats programades en el marc de l'intercanvi internacional impulsat des de l'àrea de Joventut de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera.

Els joves han tingut l'oportunitat de conèixer el municipi gràcies a una cursa d'orientació i un taller de bàsquet beat a l'Envelat. A la nit van participar en la inauguració d'una nova edició de la Zona Jove 2017 que ha programat activitats els divendres a la nit fins el dia 21 de juliol. L'intercanvi va ser possible gràcies a la col·laboració amb l'Associació La Rotllana de Badalona.
 
L'intercanvi internacional de joves a Santa Maria de Palautordera es ve fent els darrers anys i des de l'Àrea de Joventut es valora molt positivament ja que "és una experiència única que permet interactuar amb joves d'altres països i altres cultures, practicar l'anglès, fer contactes i prendre dimensió europea". Des de l'àrea s'està treballant perquè els i les joves de Palau tinguin l'oportunitat de participar en un d'aquests intercanvis a l'estranger.