solidaritat

Per tercera vegada es troba menjar solidari en bon estat llençat a Vallgorguina

S'ha localitzat a prop d'uns contenidors de la plaça Rotllana de la urbanització Canadà Parc

per Redacció, 27 de juny de 2017 a les 19:50 |
Part dels aliments llençats i recuperats | AJV
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de juny de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

No és menjar que s'hagi distribuït des del Banc d'Aliments de Vallgorguina però ha aparegut molt a prop dels contenidors d'escombraries de la plaça la Rotllana de la urbanització Canadà Parc. Paquets d'arròs, pasta, galetes, conserves de verdures i fruita i brics de caldo són els productes que s'han trobat en aquesta ocasió que ja és la tercera vegada en poques setmanes.

Fonts municipals asseguren amb tota certesa que aquest tipus de productes són d'algun dels bancs d'aliments dels municipis veïns, han explicat des de l'equip de govern municipal que lamenten que s'hagi tornat a viure una situació d'aquestes característiques.

També han dit que els productes es troben en molt bon estat i alguns no tenen caducitat fins d'aquí tres anys per aquest motiu els han portat al Banc d’Aliments de Vallgorguina per repartir-los entre els usuaris del poble.

 

Participació