ADIF tancarà gairebé un mes un pas inferior de la via del tren a Riells i Viabrea

S'afectarà el trànsit de vehicles a l'entrada de la urbanitzaciño Júnior Park (Can Salvà) | Entre el 3 i el 28 de juliol s'han de fer obres per solucionar els problemes d'humitat i la pèrdua d'estructura en el recobriment de les armadures

Passos alternatius a les obres de rehabilitació d'un pont d'Adif a Riells i Viabrea
Passos alternatius a les obres de rehabilitació d'un pont d'Adif a Riells i Viabrea | ADIF
Redacció
26 de juny del 2017
Actualitzat a les 15:35h
L'Administradora d'Infraestructures Ferroviàries, ADIF, ha informat que des del 3 de juliol fins el 28 del mateix mes, el pas inferior de la via del tren, corresponent a l'entrada d'accés a Junior Park (Can Salvà) romandrà tancat per obres, exceptuant els caps de setmana que es permetrà l’accés.
 

L'empresa que gestiona la xarxa d’infraestructures ferroviàries ha detectat problemes d’humitat i una pèrdua d'estructura en el recobriment de les armadures que ha provocat filtracions d'aigua, entre d'altres causes i conseqüències, que suggereixen una actuació de manteniment per conservar aquest tram de via, on els trens circulen a una velocitat màxima de 160kms/h, del tot segur.

ADIF ha delimitat dos vies de comunicació alternatives, que són els passos inferiors de Gualba i de la GI-552, direcció Breda. Durant la setmana vinent, els operaris de l’empresa col·locaran els corresponents indicadors a la carretera.

Arxivat a