Antonio Baños i Gabriela Serra en campanya a Sant Celoni a favor del Sí

A Vilalba Sasserra es pot veure un Sí gegant dibuixat en un camp acabat de segar a tocar de la C-35

Un Sí gegant en un camp de Vilalba Sasserra
Un Sí gegant en un camp de Vilalba Sasserra | Albert Miró
Redacció
25 de juny del 2017
Actualitzat a les 12:40h
La campanya a favor del Sí del referèndum del pròxim 1-O cada dia que passa guanya en intensitat. Els partits i les entitats a favor de la independència de Catalunya des de fa setmanes que organitzen actes per explicar a qui ho vulgui escoltar els avantatges de poder viure en un estat lliure i independent d'Espanya.

I amb aquesta intenció s'ha convocat la xerrada del proper diumenge 2 de juliol a les 12 del migdia a la plaça Rafael Ferrer, al barri de Sant Ponç de Sant Celoni, un acte sota el títol "Volem Votar" i que comptarà amb la participació d'Antonio Baños, portaveu de Súmate, i Gabriela Serra, diputada de la CUP-CC al Parlament de Catalunya. La xerrada política la conduirà la periodista de Nació Digital, la celonina Sara González.

Aquest acte l'organitza la CUP Sant Celoni i la Batllòria juntament amb Súmate i Avancem.

Un Sí original a Vilalba Sasserra

Al Baix Montseny hi ha altres iniciatives que formen part d'aquesta campanya favorable al referèndum i a favor de votar Sí. Més enllà dels domassos per balcons que ja es poden veure en moltes façanes d'edificis de la comarca, a Vilalba Sasserra algú ha tingut una iniciativa original perquè es visualitzi clarament el Sí. Es tracta d'un Sí gegant dibuixat en un camp acabat de segar situat a peu de la carretera C-35 al quilòmetre 48,5 i que es pot veure millor en direcció nord.
 
Arxivat a