El karateca de Sant Celon i Joan Just Clopés seleccionat pel campionat del món

És el premi a una temporada excel·lent plena d'èxits esportius

Joan Just Clopés al mun dial de Santa Cruz de Tenerife
Joan Just Clopés al mun dial de Santa Cruz de Tenerife | FEK
Redacció
22 de juny del 2017
Actualitzat a les 15:22h
Joan Just Clopés karateca del Club Just de Sant Celoni, ha estat seleccionat per la Real Federación Española de Karate (FEK) com a competidor de la selecció estatal, en la modalitat de Kumite cadet de - 63 kg per representar a Espanya en el proper campionat del món de categoria cadet, júnior  i sub-21 que se celebrarà els dies 25, 26, 27, 28 i 29 d'octubre del 2017 a Santa Cruz de Tenerife.

Haver estat seleccionat és el premi a una temporada excel·lent del karateca del club celoní. El mes d'octubre passat Joan Just Clopés ha guanyat el Campionat de Catalunya. Al novembre va  aconseguir  l'or al Campionat  d'Espanya a Santa Cruz de Tenerife i pel febrer ja com a membre de la selecció estatal, va realitzar un meritori campionat d'Europa a Sofia (Bulgària) a punt de tocar la medalla de bronze. 

Els èxits esportius van continuar el mes d'abril aconseguint la medalla de plata a la Lliga Nacional de Karate a Bilbao i el passat mes de maig va pujar al podi perr penjar-se la medalla bronze al Campionat d'Espanya per equips a Guadalajara.

El passat 10 de juny va rebre la comunicació de la FEK convocant-lo per fer la preselecció, conjuntament amb els  millors  competidors estatals, a les  instal·lacions del CAR de Madrid. Joan Just Clopés va guanyar els cinc combats que va haver de fer. "L'excel.lent  lectura de l'estratègia dels seus adversaris va anul·lar qualsevol possibilitat de resposta dels seus contrincants", ha dir Joan Just, entrenador de Joan Just Clopés.

Ara ja sota les directrius del seleccionador estatal i el seu equip tècnic portarà a terme la preparació física i tècnica - táctica conjuntament amb els altres seleccionats per afrontar  amb el màxim de garanties les possibilitats de pujar al podi d'aquest campionat del Món.
 
Arxivat a